A nyugtató levendula

Tavaly fedeztem fel a Pannonhalmi Levendula Fesztivált. Imádom a levendula illatát. Régen az idősek a szekrényben tartották molyirtónak, de ma már számtalan felhasználási módja van. Barátnőm tanácsára, én a sensitive öblítőhöz csepegtetek, mert ez az öblítő minimális alapilattal rendelkezik, így nem nyomja el a levendula illatát, de a funkcióját nem lehet kihagyni, ezért nem elég csak az illóolaj. Leírhatatlan a száradó ruhák illata.

Idén megfogadtam, jövőre kitalálok lekvárt levendulával, mert nem csak illatában, ízében is szeretném érezni ezt a csodát. Főleg azért, mert nagy sikere van a Fenyőrügyzselénknek és a Rozmaringzselénknek is, hátha vásárlóim között akad olyan "levendulaőrült", mint én. Még egy fogadalmam van, jövőre ellátogatunk a Tihanyi Levendula Fesztiválra is, mert nagyon sok jót hallottam róla.

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

 
Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 40 + 21


Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió