Citromfű szörpCitromfűből már készítettem szirupot (nagy az érdeklődés utána, jótékony hatása miatt), de szörpöt most főztem be először. Az íze friss citromos, a színe aranyló a barna cukortól. A barna cukorral kapcsolatban, ha elfogatok egy jó tanácsot. Nem mindegy miért barna az a cukor. Azért mert valójában nádcukorból készült, vagy azért mert a fehér répacukrot karamellel beszínezték. Hát nem mindegy :) Sok mindenhez használom, mert cukor létére nem annyira káros, mint a fehér cukor, az íze pedig sok mindennek jól áll. Ezzel készítem pl. a Fenyőrügy szirupot is. Akkor a recept: 1 nagy tál citromfű, 2 l víz, 1,5 kg barna cukor 3 db bio citrom. Elkészítését, lásd Levendula szörp. Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére Hozzászólások Tóthné RáczkevyEmese 2020-07-18 07:36:07 Nagyon egeszseges és nyugtató.
1 |
Szóljon hozzá Ön is! |
Védd a helyit, vedd a kisalföldit! 2016.november 6. Győr, Dunakapu tér
|
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió |