Erős, de nem Pista

A paprika bokrok roskadoznak a terméstől, amerre nézek a kertben mindenhol szinte paprikát látok. Végül is 300 db körüli palántát raktunk el májusban. Cecei csípőset, kosszarvút, chillit, csípős almapaprikát, kápia paprikát, fehér özönt, paradicsom paprikát, kaliforniai paprikát. Sorakoznak már a spejz polcon a családnak eltett lecsók, olajos almapaprikák. Így a szezon vége felé szinte minden paprika már pirosodik, így lesz az erősekből Erős, de nem Pista.

Ez a termékünk Erősebb, mint Te? néven látta meg a napvilágot konyhánkban. Hidegen eltett, sóval tartósított, finom krémes, magmentes, az Univer Erős Pistájával ellentétben. Aztán mindenki Erős Pistaként kereste, így a jogi procedúrát elkerülvén Erős, de nem Pista névre kereszteltük. Ma már minden kedves visszatérő vásárlónk ezen a néven keresi. 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

 
Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 50 + 14


Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió