Hobbiból hivatás2013. November eleje óta nagy a sürgés-forgás a nagymama főztje háza táján. Megszületett az elhatározás, hogy a befőzés, hobbiból hivatás lesz. Kiválasztottuk az üvegeket és elkezdődődött a címke és honlap tervezés. Megjöttek az első fagyok, ezért eljött az ideje a kökény "betakarításának". Szép feladat. Apró, ezért kesztyűben szedni esélytelen, kesztyű nélkül fél óra után nem nagyon érzem az ujjaimat, de a végeredmény lebeg a szemem előtt. Mivel már voltak fagyok így az íze fenséges. Fanyarsága mellett édes, és puha. Kapcsolódó cikkek:Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére |
![]()
Bemutatkozás »
Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak. |
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió |