Sorban készülnek a lekvárok

Még a fagyok előtt felszedtük a céklát. Készítettem belőle ecetes céklát, Winnetou salátát (a mama receptjei között megtalálható) és nekiláttam a céklalekvár készítésének. Leszedtük a körtét is, így a céklalekvár után vörösboros körtelekvárt főztem be.

Közben keressük a megfelelő csomagolást a lekvárjainkhoz. Több variáció és próba után a gyűrtpapírnál maradtunk, ami a fedőre kerül. Erre kerül a nagymama főztje logó. A csomagolás színe már régóta megvan, élénkzöld, és csokibarna, mint a honlap, de ilyen zöldet égen-földön nem találunk. Napokig az internet előtt töltöttem kisfiam alvásidejét. Míg nem rátaláltam Tordason, az Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthonára, akik olyan gyűrtpapírt készítettek amilyet már hónapok óta keresek. Köszönet még egyszer is a munkájukért. Készülhetnek a nyakcímkék...


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió