Made in "micsináltuk"

Zellerkrémleves a zeller zöldjéből »

Hagyományos zellerkrémlevest a zeller gumójából szerintem már sokan kóstoltak. Ez a krémleves a zeller zöldjéből készül, pontosabban csak a zeller leveléből, szár nélkül. Ezt a leves akkor találtuk ki, mikor egy vendégseregnek főztem húslevest,...
Ragus tészta »

Ez a tészta férjem legénykorából jött, mikor még egyedül élt. Tulajdonképpen az egész elnevezés ebből a tésztából indult, ezt a mai napig itthon made in "micsináltuk" tésztának hívjuk. Száraz tésztája mindig volt otthon, és éppen amit...

1 |

Védd a helyit, vedd a kisalföldit! 2016.november 6. Győr, Dunakapu tér

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió