Lekvárjainkkal készült finomságok Töltött rumos lapos » Egyszerű elkészíteni, aránylag olcsó is, és ha felnőtt vendégek jönnek biztos ezzel kínálom meg őket. 50 dkg lisztet 15 dkg zsírral, 15 dkg cukorral, 1 zacskó sütőporral, 3 tojássárgájával és egy pici tejjel tésztát gyúrunk. Háromfelé... Hókifli » Nagymamám dióval készítette, de nagyfiam enyhén szólva nem rajong a dióért, ezért gondoltam egyet és lekvárral készítettem el a jól ismert hókiflit. 25 dkg zsírt 10-15 percig keverünk, majd belemorzsolunk 2 dkg élesztőt. Hozzákeverünk 50 dkg... Rácsos linzer » Kipróbáltam céklalekvárral. A dió és cékla kitűnő párosítás. Egyszerű, finom, gyorsan elkészül ez a süti, akár hétvégre a családnak, akár vendégeknek sütjük. 35 dkg lisztet, 10 dkg cukorral, 15 dkg zsírral, 1 zacskó sütőporral, 1... Diós kökényes kifli » 25 dkg lisztet, 1 csipet sót, 5 dkg cukrot alaposan összekeverünk. Robotgépbe tesszük 14 dkg hideg vajjal és morzsává dolgozzuk. Hozzáadunk 2 dl tejfölt és gyorsan összegyúrjuk, hogy kezünk melegétől ne legyen nagyon puha. Négyfelé osztjuk,... Recept céklalekvárhoz » A cékla egyedi ízénél fogva, vendégeim egy része csak sültekhez tudja elképzelni. Próbát tettem muffinnal és kukorica prószával, mindkettővel nagyon finom. Az elkészült muffin tésztát a sütőforma feléig kanalazzuk, ráteszünk 1 teáskanál...
1 |
|
Védd a helyit, vedd a kisalföldit! 2016.november 6. Győr, Dunakapu tér
|
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió |