Made in "micsináltuk"

Zellerkrémleves a zeller zöldjéből »

Hagyományos zellerkrémlevest a zeller gumójából szerintem már sokan kóstoltak. Ez a krémleves a zeller zöldjéből készül, pontosabban csak a zeller leveléből, szár nélkül. Ezt a leves akkor találtuk ki, mikor egy vendégseregnek főztem húslevest,...
Ragus tészta »

Ez a tészta férjem legénykorából jött, mikor még egyedül élt. Tulajdonképpen az egész elnevezés ebből a tésztából indult, ezt a mai napig itthon made in "micsináltuk" tésztának hívjuk. Száraz tésztája mindig volt otthon, és éppen amit...

1 |

Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió