Meggy java

Idén meggyből bőven el vagyunk látva, ezért többféle finomság is készül. Már elkészült a kávés meggylekvár, a hagyományos meggylekvár, a meg(g)y a joghurtba, és közkívánatra most elkészült a csökkentett cukortartalmú meggylekvár is, Meggy java néven. Először idegenkedtem ettől a megoldástól, mert hát a lekvár az cukros. Szerintem ezért lekvár. Több vevőmtől is kaptam visszajelzést, hogy nagyon finomak, de mi lenne ha... Gondoltam, rajtam ne múljon. Nevet kellett találnunk, ami nem volt egyszerű. Rövid legyen (mert a címke terjedelme véges), kifejező legyen, és persze jól hangozzon. Így lett Meggy java. Nagy sikere van, főleg kisgyerekes családokban, de szeretik azok is, akik odafigyelnek az egészségükre, mert mégis csak az üveg 90%-a gyümölcs, így harmad annyi cukor került bele, mint testvérébe, a Meggylekvárba. Ebből továbbgondolva, már készül a Szőlő java címke és jövőre több gyümölcsöt is készítek ezzel az eljárással.
Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió