Rügybe borultak a fenyők

Elkészültek a fotók a web áruházba. Kikerültek az első lekvárok a Király Pálinkárium és Hungarikum polcaira. A sok előkészület és tervezés után egyenesbe fordult "A NAGYMAMA FŐZTJE". Az üzleti részen túl vagyunk (jó volt, de örülök, hogy már "csak" a befőzések várnak rám).

Elkezdtek rügyezni a fenyőfáim. Napról napra egyre zöldebbek és nagyobbak a hajtások. Mikor minden összeáll (kisfiam alszik, nem esik az eső, stb.) nekilátok a fenyőrügy zselének. Mivel vad éppen nem akadt a hűtőben :), nyúlcombot sütöttem, hozzá zöldségeket és így kóstoltuk. Kicsit karácsonyi volt az érzés, az illat és a borókára emlékezető íz miatt. Érdekes kiegészítő, érdemes kipróbálni, aki egy kicsit többre vágyik néha a hétköznapi ízeknél és ételeknél. Muszáj az ízlelőbimbóinknak néha új dolgokat mutatni, mert ellustulnak.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

 
Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 11 + 30


Védd a helyit, vedd a kisalföldit! 2016.november 6. Győr, Dunakapu tér

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió