MeggyszörpÚjabb meggyfa érik édesapámnál. eljött a meggyszörp készítésének ideje. Roland kedvence, ezért évek óta ő magozza. Eddig kézi magozóval, de mióta beüzemeltük a passzírozó- magozó gépünket, ez alól mentesül. A kézi magozás miatt évről évre, elég kis mennyiséget főztem a meggyszörpből, ezért augusztus közepére már ki szoktunk fogyni belőle. Idén lett úgy 30 liter, kíváncsi vagyok, mikorra fogy el, de addig sem kell vennem a szénsavas rombolókat.
Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére |
Védd a helyit, vedd a kisalföldit! 2016.november 6. Győr, Dunakapu tér
|
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió |