Recept céklalekvárhoz

A cékla egyedi ízénél fogva, vendégeim egy része csak sültekhez tudja elképzelni. Próbát tettem muffinnal és kukorica prószával, mindkettővel nagyon finom.

Az elkészült muffin tésztát a sütőforma feléig kanalazzuk, ráteszünk 1 teáskanál céklalekvárt és a tésztával ¾-ig kanalazzuk a formát, majd ugyanúgy sütjük,
mint a többi muffint.

A prószánál szintén így járunk el, a tepsibe simított tésztára sűrűn kanalazunk
a céklalekvárból és 180 fokos sütőben megsütjük.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió