Rügybe borultak a fenyők

Elkészültek a fotók a web áruházba. Kikerültek az első lekvárok a Király Pálinkárium és Hungarikum polcaira. A sok előkészület és tervezés után egyenesbe fordult "A NAGYMAMA FŐZTJE". Az üzleti részen túl vagyunk (jó volt, de örülök, hogy már "csak" a befőzések várnak rám).

Elkezdtek rügyezni a fenyőfáim. Napról napra egyre zöldebbek és nagyobbak a hajtások. Mikor minden összeáll (kisfiam alszik, nem esik az eső, stb.) nekilátok a fenyőrügy zselének. Mivel vad éppen nem akadt a hűtőben :), nyúlcombot sütöttem, hozzá zöldségeket és így kóstoltuk. Kicsit karácsonyi volt az érzés, az illat és a borókára emlékezető íz miatt. Érdekes kiegészítő, érdemes kipróbálni, aki egy kicsit többre vágyik néha a hétköznapi ízeknél és ételeknél. Muszáj az ízlelőbimbóinknak néha új dolgokat mutatni, mert ellustulnak.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

 
Szóljon hozzá Ön is!

Felhasználónév: (max. 20 karakter)


E-mail cím: (nem jelenik meg az oldalon, max. 100 karakter)


Hozzászólás: (max. 1000 karakter)

Ellenőrző kód: Kérjük írja be a két szám összegét! 36 + 50


Bemutatkozás »

Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak.
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió