Rügybe borultak a fenyőkElkészültek a fotók a web áruházba. Kikerültek az első lekvárok a Király Pálinkárium és Hungarikum polcaira. A sok előkészület és tervezés után egyenesbe fordult "A NAGYMAMA FŐZTJE". Az üzleti részen túl vagyunk (jó volt, de örülök, hogy már "csak" a befőzések várnak rám). Elkezdtek rügyezni a fenyőfáim. Napról napra egyre zöldebbek és nagyobbak a hajtások. Mikor minden összeáll (kisfiam alszik, nem esik az eső, stb.) nekilátok a fenyőrügy zselének. Mivel vad éppen nem akadt a hűtőben :), nyúlcombot sütöttem, hozzá zöldségeket és így kóstoltuk. Kicsit karácsonyi volt az érzés, az illat és a borókára emlékezető íz miatt. Érdekes kiegészítő, érdemes kipróbálni, aki egy kicsit többre vágyik néha a hétköznapi ízeknél és ételeknél. Muszáj az ízlelőbimbóinknak néha új dolgokat mutatni, mert ellustulnak. Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére |
![]()
Bemutatkozás »
Mivel a Nagymamámtól tanultam a befőzést, így Ő a névadónk és logónkban is Ő szerepel. Mióta feleség vagyok, befőzők, elteszek télire. Ez az elfoglaltság jó pár éve a hobbimmá vált. Nagymamám és Anyósom receptjeit használom, de azokat a lekvárokat és zseléket is felvettem a kínálatba, amik a próbafőzés után nagy sikert arattak. |
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió |